Sidor

söndag 11 december 2011

Organizing pestopasta

Min omdömesförmåga är ungefär lika bra som Greklands ekonomi vilket leder till att jag titt som tätt "råkar" koka för mycket pasta. Men det gör inget, så länge man har pesto hemma! Orginalreceptet till den här käcka lilla rätten lyder följande:

- Gårdagens kylskåpstempererade pasta
- Ett gäng soltorkade tomater
- En lagom klick pesto
- Pinjenötter
- Fetaost

Rosta önskad mängd pinjenötter (ca 1dl kanske?) i torr stekpanna. Skär/klipp tomaterna i önskad storlek. Blanda ner allt tillsammans med pastan. Voilà!
Men, som student tager man vad man haver, så idag blev det, istället för pinjenötter, jordnötter vilket funkade utmärkt. (Sen är jag inget fan av ost heller så jag skippade fetan) Och har man inte soltorkade tomater kan man säkert ta vanliga. Världens bästa recept, man kan leka med det hur mycket man vill och man blir av med de gamla makaronerna! HEJA





1 kommentar:

isabells sa...

ett plus i kanten för att du slänger in humor i recepten!