![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxbxmnF0BAnpwlLrX6fwIyXTFAhQTPgC1uF9F__yQWZNOMs21jAXpYkIUtk1eSJcPsydLmvdv2noX6xwimzFCCBqou8esiiaiirx0KrvkMFz6R-vcx1g1aipq_lkJMDg7cns3Kat06Udk/s320/IMAG0516.jpg)
En slags blandning av stuvad spenat och spenatsoppa.
Du behöver:
Fryst hackad spenat
Mjölk
Grönsaksbuljong
Smör
Muskot
Svartpeppar
Lägg spenaten (så mycket du vill ha) i en kastrull som står på högsta värme. Häll direkt på mjölken och lägg i buljongen, låt spenaten smälta. När spenaten inte längre ligger i klumpar häller du i en klick smör och låter den smälta i soppan. Krydda
med muskotnöt (malen på burk) och svartpeppar.
Servera gärna med ett ägg till!
1 kommentar:
Låter GOTT!
Skicka en kommentar