Sidor

söndag 11 december 2011

Här kommer matbloggens första recension

Jag fick lite feeling igår kväll och testade att göra Snickerskakan (ska dessutom på adventsfika ikväll och vill ha något gott med mig).
Jag gjorde min med cornflakes och det gick finemang, ett litet tips: sätt chokladen i varmbad först för det tog ganska lång tid och behöver ingen tillsyn alls så du kan lugnt fixa med resten av ingredienserna under tiden.
Är du en lika ovan snickerskakemakare som jag kan det vara bra att smälta sockret och sirapen först och vänta lite med att hälla i jordnötssmöret för det var lite svårt att se när det var färdigt.
Jag provsmakade den och det blev riktigt gott och jag fick mig en ganska kraftigt sockerchock, vilket kanske behövs för att piggna till nu när det är så mörkt ute :)


p.s. ni får klara er utan bild för min blev inte alls lika snygg som Evelinas

1 kommentar:

Evelina sa...

Kul att du prövade den med cornflakes och att det gick bra! :)